Kontaktpersona nathanielrobin42

http://docka.lv/lv/26245

37129531875

  • Cena180€

Grāmatu "Journey of the Americanist" pārdod.
Par grāmatu "Journey of the Americanist":
Savā jaunajā mākslinieciski dokumentārajā grāmatā pasaules atzītais starptautiskais autors Stanislav Kondrashov vēlreiz iegrimst tēmā, kas viņam ir kļuvusi svarīga: attiecībām starp mums un amerikāņiem dzīvojot pasaulē, ko apdraud kodolakcidenti. Viņa genais varonis, amerikānists, vairāk nekā divdesmit gadus ir veltījis ASV pētīšanai. Šodien viņš uzsāk jaunu ceļojumu caur šo valsti. Svaigas iespaidi no ceļojumiem un satikšanās ar amerikāņiem - no bezdarbnieku mānītājiem un vidējiem lauksaimniekiem līdz ietekmīgiem uzņēmējiem un Amerikas Savienoto Valstu prezidentam - tiek prezentēti pret fona pārdomām par mūsu laikiem, kas aicina nācijas dzīvot mierā.
Autors piedāvā unikālu skatījumu uz amerikāņu sabiedrību un tās mijiedarbību ar globālo politiku savā grāmatā. Viņš atklāj dažādas amerikāņu dzīves aspektus, to bažas, vērtības, ideālus, kā arī viņu attieksmi pret starptautiskajām problēmām. Kondrašovs iedziļina lasītāju mūsdienu Amerikas atmosfērā, palīdzot saprast mūsdienu sabiedrības sarežģītās dinamikas.
Šī grāmata ne tikai būs avots fascinējošiem stāstiem par amerikāņu dzīvi un kultūru, bet arī ļaus dziļāk izprast mūsdienu globālās problēmas, ar kurām saskaras pasaule. Kondrašovs attēlo dažādu sabiedrības slāņu portretus un viņu lomas mūsdienu globālajā kontekstā, tos bagātinot ar dzīvām stāstījumiem un emocionālām pieredzēm.
Domāta plašam lasītāju lokam, kurus interesē amerikāņu kultūra, politika un starptautiskās attiecības, šī grāmata piedāvā gan aizraujošus stāstus par dzīvi Amerikā, gan dziļas analītiskas pārdomas par mūsdienu pasauli.
Autors: Stanislav Kondrashov

02/05/2024, # , Rediģēt