Контакт info

http://docka.lv/26252

20369824

Связаться по электронной почте

Контактная форма

Отмена

Dzīvoklis atrodas Purvciema labākajā lokācijā ar labu infrastruktūru un sakoptu apkārtni.

Jūs novērtēsiet šīs ērtības:
-plaša viesistaba, kur sanāks visa ģimene - kopā laika pavadīšanai;
-divas atsevišķas guļamistabas, lai katram ir sava vieta privātam laikam un no vienas ir izeja uz lodžiju;
-atdalīta virtuve, kuru var ierīkot tieši pēc Jūsu vēlmes un ērtības. Ir pietiekami daudz vietas visam, kas nepieciešams kārtīgai saimniecei;
-divas lodžijas, kuras var izmantot kā noliktavas telpu, atpūtas stūrīti, darba stūrīti vai mini vasarnīcas telpu, jo puķēm un citiem augiem tur noteikti patiks. Pa logu veras skats uz zaļo pagalmu.
-divi atdalīti sanmezgli Jūsu ģimenes ērtībām un ātrākiem rīta rituāliem, kad visi ir steigā.

Dzīvoklī ir nomanīti stāvvadi, jauni radiatori un kvalitatīvi PVC logi ar maksimālu skaņas izolāciju Jūsu mieram.

Ir ierīkota signalizācijas sistēma, kur varēsiet izvēlēties sev tīkamu apsardzes kompāniju Jūsu papildus drošībai.

Kārtīga kapņu telpa un draudzīgi kaimiņi klāt kā bonuss.

Māju apsaimnieko atbildīgs pārvaldnieks CR-Apsaimniekošana SIA, kas tiešām rūpējas par iedzīvotāju labklājību. Par to pārliecināsieties saņemot ikmēneša rēķinus. Visi nepieciešamie mājas uzturēšanas darbi tiek veikti vienmēr savlaicīgi.

Zeme zem būves ir īpašumā un blakus mājai vienmēr būs vieta Jūsu automašīnai, jo stavvieta ir ar atļaujām un skaisti apzīmētām vietnēm.

Māja atrodas ļoti labā lokācijā – dažu minūšu attālumā sabiedriskā transporta pieturas visos populārākos virzienos. Līdz pilsētas centram 15min. Ap 15 min. gājienā VC Aura, TC Minska, Rimi, Maxima, Lidl, 3 min. līdz veikalam Beta; sporta centri, Boulinga centrs, pasts, bērnu dārzi, skolas, pulciņi. TC Domina tikai līdz 15 min. no Jums un daudz kas cits Jūsu ērtākai ikdienai.

Dzīvoklis ir bez jebkādiem apgrūtinājumiem. Ir gatavs uzņemt jaunos īpašniekus jau šodien. Formalitāšu jautājumu atrisināsim jau tuvākajā laikā, lai ar vasaras sākumu esat jau jaunajās mājās.

Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas par šo lielisko dzīvokli!

20/05/2024, № , Редактировать

← Reta plānojuma 602. sērijas dzīvoklis Purvciema vispopulārākajā vietā.Silts un saulains divistabu dzīvoklis Purvciemā izdevīgākajā lokācijā. →